top of page
kleine-versie-vitrien-van-karorolien-pag

Op zoek naar een speciale (wacht)zetel voor in uw winkel of restaurant, een luchter voor uw woonkamer, een klok voor aan de wand, een origineel geboortecadeau,…? Of krijg je toch ook graag een beeld  van wat wij zélf graag zien?
Bezoek dan zeker www.devitrienvankarolien.be,  dit is de webshop van Hout Van Miel. 

muur.png

Je vindt er een selectie van een aantal grote en kleine meubelen, tapijten, verlichting en kleinere artikelen  die u bij ons kan aankopen, ook buiten het kader van onze interieurprojecten. 
Let op, deze selectie vormt slechts een kleine greep uit wat wij aan u kunnen voorstellen. Ze zal bovendien voortdurend in beweging blijven.

muur.png
Anker 1
Maar er is meer...

De Vitrien Van Karolien bestaat ook écht en tastbaar in de etalage – 
of is het een kijkbox? - van ons huis en atelier in het centrum van Gentbrugge, haastin de schaduw van de kerk. 
Zo presenteren wij onze aanwezigheid in de wijk ook aan onze buren en de vele passanten. We zijn geen échte winkel, maar de produkten die er zijn uitgestald, kan je wél kopen via de website… 
En wie aanbelt, staan we graag persoonlijk te woord. 

VITRINE bewerkt'.jpg
Ook zelf in de vitrien?

Lokaal talent en lokale initiatieven verdienen onze steun. Ben je als ‘buurtbewoner’ uit de ruime omgeving  actief als ontwerper of kunstenaar en wil je dat je werk eens zichtbaar in de spotlight staat?  

Ben je een vzw of school die een project eens in de kijker zetten wil?

De Vitrien Van Karolien biedt je die plek graag aan: wij zien dit als een kosteloze gift, in ruil voor een creatieve invulling van wat door u in De Vitrien wordt voorgesteld. 

bottom of page